راه‌هایی برای پیدا کردن دوست جدیدآموزش دوست یابی!

 

 


 

گاهی پیدا کردن یک دوست خوب و مناسب، بسیار دشوارتر از آن چیزی است که تصور می‌کنید. شاید دشوارتر از صعود به بلندترین کوه جهان!

 


 

هنگامی که احساس تنهایی می‌کنید، بیش از هر زمان دیگری تمایل دارید که دوستانی دور و برتان باشد تا با آن‌ها لحظه‏های خوشی برای خود رقم بزنید. اما گاهی پیدا کردن یک دوست خوب و مناسب، بسیار دشوارتر از آن چیزی است که تصور می‌کنید. به همین دلیل، با این مطلب می‌خواهیم به شما کمک کنیم تا دوستان خود را زیاد کنید و هیچ‏گاه تنها نمانید.

البته با این راهکارها قرار نیست تا همین هفته آینده برای خود کلی دوست پیدا کنید، بلکه این پیشنهادها در طولانی‏مدت جواب می‌دهد، اما همگی کاربردی و مفید هستند.

تصمیم‌گیری برای افزایش تعداد دوستان

پیش از آغاز هر کاری باید تصمیم‏گیری کنید. در این رابطه نیز باید ابتدا با خود مشورت کنید و مطمئن شوید که به دوستان بیشتری نیاز دارید. دوستی با دیگران باعث می‌شود تا زندگیِ متنوع‌تر و شادتری داشته باشید. دوستان جدید باعث می‌شوند تا دید و نگاه جدیدی به زندگی و فعالیت‌های مختلف داشته باشید و ایده‏های جدید پیدا کنید. حتی راه‏های جدیدی برای شاد و سرگرم بودن نیز پیدا می‌کنید.

البته اگر افراد ناموفقی در اطراف خود داشته باشید هرگز به موفقیت دست پیدا نخواهید کرد. شما باید مجموعه‏ای از افراد موفق را در اطراف خود داشته باشید تا الهام‌بخش شما در زندگی باشند و باعث پیشرفت شما شوند.

آموزش دوست یابی!

 

همیشه حق با شما نیست!

قبول کنید که همیشه حق با شما نیست و همیشه دیگران مقصر نیستند. یکی از بزرگ‌ترین موانع برای داشتن دوستان جدید این است که به عقاید و تفکرات خود چسبیده‌ایم و دیگران و نظراتشان را قبول نداریم. حق داشتن یا نداشتن، به اندازه شاد بودن مهم نیست. برای شاد بودن باید تحمل شنیدن نظرات دیگران را داشته باشید. در این صورت آن‌ها می‌توانند با شما دوست باشند.

بسیار خوب است که اعتقاد خود را در مورد موضوعی خاص دارید، اما شاید با شنیدن اعتقاد و تفکرات دوستان خود بتوانید اعتقاد راسخ‌تری به ایده‏های خود پیدا کنید. اگر منحصراً روی تفکرات خود تکیه کنید، نمی‌توانید از تجربیات، مهارت‌ها و عقل و بینش دیگران استفاده کنید. همه مردم دوست دارند که شنیده شوند و برای ارزش‌هایی که در زندگی دارند مورد احترام دیگران قرار بگیرند. روشنفکر بودن، نخستین قدم برای احترام گذاشتن به عقاید دیگران است.

یکی از آسان‌ترین راه‌ها برای پیدا کردن دوستان جدید بدون هیچ دردسری، کمک گرفتن از رابط است. بعضی از افراد هستند که همیشه با آدم‌های جدید ملاقات می‌کنند و دوستان متعددی دارند و دوستان خود را نیز با هم دوست می‌کنند.

 

 

در ارتباط بودن با رابط

 

یکی از آسان‌ترین راه‌ها برای پیدا کردن دوستان جدید بدون هیچ دردسری، کمک گرفتن از رابط است. بعضی از افراد هستند که همیشه با آدم‌های جدید ملاقات می‌کنند و دوستان متعددی دارند و دوستان خود را نیز با هم دوست می‌کنند. اگر از این افراد در اطراف خود دارید، سعی کنید تا به آن‌ها نزدیک شوید زیرا آن‏ها باعث می‌شود تا دوستان بسیار بیشتری برای خود پیدا کنید. همین که به این افراد نزدیک شوید کافی است. یک دوست اینطوری، مساوی با پیدا کردن دوستان بی‌شمار است. در ضمن، از آن‌ها اصول و روش‌های صحیح دوست یابی را نیز یاد می‌گیرید.

پیدا کردن سرگرمی و فعالیت‌های جدید

لازم نیست فعالیت یا سرگرمی جدیدی که پیدا می‌کنید را تا آخر عمر ادامه دهید. فقط کافی است به مکان‌های جدید بروید و با انسان‌های جدید ملاقات کنید. با تغییر سرگرمی‌های خود، افراد جدیدی را نیز ملاقات خواهید کرد که می‌توانند دوست شما بشوند. به طور مثال، در یک کلاس جدید ثبت نام کنید و از میان افرادی که ملاقات می‌کنید، به دنبال یک دوست خوب بگردید.

آموزش دوست یابی!

 

قطع ارتباط با برخی دوستان (گزینشی رفتار کنید)

شاید به نظرتان این مورد چندان با موضوع مطلب که یافتن دوستان بیشتر است، تناسب نداشته باشد. اما اطمینان داشته باشید که محدود کردن دوستان خود و قطع ارتباط با برخی از آن‌ها باعث می‌شود تا با افراد بیشتری در زندگی خود ملاقات کنید.

وقتی تصمیم می‌گیرد فقط با نوع خاصی از افراد (قابل اعتماد، صادق، روشنفکر و ...) ارتباط داشته باشید، آن‌ها متوجه می‌شوند که شما فقط برای گریز از تنهایی با آن‌ها دوست نیستید، بلکه برای شخصیت آن‌ها احترام قائل هستید. این کار باعث می‌شود تا دیگران شما را بیشتر دوست داشته باشند و برای مدت طولانی‌تری با شما دوست بمانند؛ و نتیجه این کار چیست؟

با داشتن دوستانی که همیشه دوستتان دارند و از شما حمایت می‌کنند، هرگز احساس تنهایی نخواهید کرد.

 

باشگاه كاربران تبیان، دوست و همراه همیشگی شما

 

 


موضوعات مرتبط: چگونه دوست خوب پیدا کنیم ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 15 / 10 / 1393برچسب:, | 18:30 | نویسنده : زهرا |

چگونه دوست خوب پیدا کنیم؟

 


 

برخلاف دنیای مدرن و فراتکنولوژیکی امروز که ما در آن زندگی می‌کنیم، داشتن یک دوست خوب، هنوز هم می‌تواند یک نعمت الهی باشد.

 


 

دوست

 

شما همیشه در زندگی‌تان با افراد جدیدی آشنا می‌شوید، اما اکثر آن‌ها دوستان خوبی برایتان نمی‌شوند. خیلی مهم است که اول بدانید "دوستی واقعی" به چه نوع دوستی گفته می‌شود و برای خودتان تعریفی از یک دوست واقعی داشته باشید تا وقتی با فرد جدیدی آشنا شدید، بفهمید که می‌تواند دوست خوبی برایتان باشد یا نه. مراحل:

قدم اول:

به این فکر کنید که یک دوست واقعی چه مفهومی برای شما دارد. به آن مشخصی و واضحی که فکر می‌کنید هم نیست. ممکن است شما به کسی احتیاج داشته باشید که خلاق و هنری باشد، درحالی‌که برای یک نفر دیگر، دوستی خوب است که سرزنده و فعال باشد.

قدم دوم:

وقتی با کسی هستید، به میزان راحتی خود با او دقت کنید. یک دوست واقعی باعث می‌شود که شما با او احساس راحتی کنید. کسی که شما را با نظرات منفی خود بمباران می‌کند و به جای تشویق کردن شما نسبت به انجام کارهایی که دوست دارید، فقط از شما انتقاد می‌کند، هیچ‌وقت یک دوست خوب و واقعی برایتان نخواهد بود.

قدم سوم:

تفاوت‌های عقیدتی خود را شناسایی کنید. بحث دوستی را سالم می‌کند، چون شما را مجبور می‌کند در مورد همه چیز متفاوت فکر کنید. اما همه ما حد و ظرفیتی داریم. اگر کسی به خود جرأت می‌دهد به خاطر پشتوانه قومی و نژادی خود، در مورد چیزهایی که برای شما مهم هستند، بدگویی کند، احتمالاً بهتر است جای دیگری دنبال دوستی باشید.

قدم چهارم:

ببینید طرف مقابلتان برای سلامتی شما نگران می‌شود؟ وقتی در مورد مشکلاتتان با او صحبت می‌کنید، ببینید که خوب و به دقت به حرف‌هایتان گوش می‌دهد یا نه؟ دوستان واقعی، کسانی هستند که همیشه برای درددل‌های دوستشان، حی و حاضرند.

وقتی با کسی هستید، به میزان راحتی خود با او دقت کنید. یک دوست واقعی باعث می‌شود که شما با او احساس راحتی کنید.

 

 

قدم پنجم:

 

در مورد اینکه آیا فرد مقابلتان می‌تواند دوست خوبی برایتان باشد یا نه، صادق باشید. یک دوست واقعی کسی است که می‌تواند شما را در راه رشد و پیشرفت فردی همراهی کند. کسی که فقط هرچه شما می‌گویید را تصدیق می‌کند، یا باعث می‌شود احساس کمبود کنید، یا قادر نیست به شما برای رسیدن به اوج توانایی‌هایتان کمک کند.

یک توصیه

با کشیدن یک دایره و نوشتن کلمه “دوست واقعی”‌ درون آن، مفهوم آن را بررسی کنید. خط‌هایی را به این دایره وصل کنید و سر هر کدام از آن‌ها، یکی از خصوصیات یک دوست واقعی را از نظر خودتان یادداشت کنید.

نامه‌ای به یک فرد خیالی بنویسید و در آن، در مورد مفهوم دوستی از نظر خودتان صحبت کنید. در ذهنتان تجسم کنید که یک دوست واقعی چه می‌کند و چه می‌گوید. فعالیت‌های تازه‌ای را که دوست دارید انجام دهید، یا تجربه‌های جدیدی که دوست دارید به دست آورید را برای خود در ذهنتان تصویرسازی کنید.


موضوعات مرتبط: چگونه دوست خوب پیدا کنیم ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 15 / 10 / 1393برچسب:, | 18:27 | نویسنده : زهرا |
چگونه دوست خوب پیدا کنیم؟
براي دوستي خود وقت بگذاريد
- شنونده خوبي باشيد. وقتي طرف مقابل مشغول صحبت است تنها به صحبت‌هاي او گوش دهيد و به پاسخ خودتان نينديشيد.
- با گوش جان صحبت‌هاي طرف مقابل را بشنويد. گاه افراد در گفته‌هايشان احساسي را بيان مي‌كنند كه تنها با گوش شنيده نمي‌شود و بايستي قلب خود را براي حس كردن آن به كار بگيريد.

- سؤال كنيد. اگر احساس مي‌‌كنيد نكته‌اي را از گفته‌هاي طرف مقابل متوجه نشده‌ايد از او بخواهيد تكرار كند، علاقه‌مندي خود را به شنيدن مطلب نشان دهيد.

- تبادل اطلاعات كنيد. مطالعات نشان مي‌دهد تبادل اطلاعات براي شروع ارتباط مفيد است. در بيان خود و اطلاعاتتان راحت باشيد ولي متوجه باشيد كه در آغاز طرف مقابل را با انبوهي از مطالب دچار سردرگمي نكنيد. يك رابطه سالم، گفت‌وگويي سالم را مي‌طلبد.
بسياري از ما سعي مي‌كنيم افراد و موقعيت‌ها را تابع خواسته‌هاي خويش سازيم و طبيعي است وقتي آنها به شيوه خود عمل مي‌كنند ما آمادگي نداشته و احساس نگراني، غم و حتي خشم مي‌كنيم. در يك رابطه سالم رشد و تغييرات هر يك از طرفين مجاز مي‌باشد.
رضايت خودتان را در يك رابطه ناديده نگيريد. رابطه سالم دو جانبه است و هر دو نفر بايستي از آن احساس رضايت كنند.
چنانچه مسئوليتي را مي‌پذيريد، آن را به طور كامل به پايان برسانيد. در يك رابطه سالم مسئوليت‌پذيري از شرط‌هاي اساسي به شمار مي‌آيد.
بسياري از ارتباطات تعارضاتي را نيز به همراه دارد. اين بدين معنا نيست كه شما به عقايد يكديگر احترام نمي‌گذاريد بلكه بدين معناست كه مسئله‌اي داريد   :
- براي گفت‌وگو و مذاكره درباره مسئله موجود وقت مناسبي را تعيين كنيد.
توجه داشته باشيد گفت‌وگوهاي دشوار را زماني كه خسته يا عصباني هستيد آغاز نكنيد.
با توافق طرف مقابل زمان مناسبي را براي گفت‌وگو درباره مسئله موجود انتخاب كنيد.
يك رابطه سالم بر مبناي احترام متقابل پايه‌ريزي شده است.
ايراد نگيريد و سرزنش نكنيد. به موضوع حمله ببريد نه به شخص.
يك گفت‌وگوي ملايم را به شكلي قاطعانه و با گفتن كلمه من آغاز كنيد. چگونگي ناراحتي خود را از مسئله بيان نماييد و هرگز كلمه تو يا شما را به منظور سرزنش و تحقير طرف مقابل به كار نبريد. در يك رابطه سالم سرزنش جايي ندارد    .
- به احساسات منفي و غير قابل كنترل خود اجازه بروز ندهيد. به ديگران فرصت دهيد درباره خودشان صحبت كنند .           
- از موضوع بحث خارج نشويد. حول يك موضوع مشخص بحث و گفت‌وگو كنيد و هر موضوعي كه شما را آزرده ساخته و ارتباطي به موضوع فعلي ندارد را پيش نكشيد. يك رابطه سالم اشتباهات را مي‌پذيرد.

- با مفروضات خود نتيجه‌گيري نكنيد. وقتي با كسي صميمي مي‌شويد هرگز بر پايه فرضيه‌هاي پيش‌ساخته خود نتيجه‌گيري نكنيد. شما احساسات و افكار طرف مقابل را به خوبي نمي‌شناسيد. يك رابطه سالم همه جوانب را مي‌سنجد.
- اگر احساس كرديد به كمك فرد ديگري احتياج داريد، از وي كمك بگيريد .
در صورتي كه نتوانستيد مسائل خود را با طرف مقابل به شيوه‌اي صحيح حل نماييد حتماً از فردي مثل مشاور، والدين، افراد باتجربه ديگر و افراد قابل اعتماد كمك بخواهيد. يك رابطه سالم از تقاضاي كمك نمي‌هراسد .

- نسبت به ديگران خرده‌گير نباشيد. البته شما نمي‌توانيد هر چيز و هر كس را بپذيريد ولي در عين حال خرده‌گير هم نباشيد. اين كار از انرژي‌هاي شما مي‌كاهد. مطالعات نشان مي‌دهد هر چه بيشتر خوبي‌هاي ديگران را ببينيد و كشف كنيد، روابط سالم به حال مي‌انديشد، نه اميدواري نسبت به يك ايده‌آل عالي در آينده    .

صميميت، نقش مهمي در ارتباطات بين فردي دارد. يك رابطه سالم احساسات صميمانه و دوستانه‌اي را مي‌طلبد.
در همه امور تعادل خود را حفظ كنيد و به هر يك از افراد و مسائل زندگي خود سهم مناسبي را اختصاص دهيد. يك رابطه سالم وابستگي‌هاي شديد و عادت‌گونه را نمي‌پذيرد.

دوست شدن و ايجاد يك رابطه سالم يك‌باره اتفاق نمي‌افتد، بخصوص وقتي در محيطي جديد مثل دانشگاه و خوابگاه قرار مي‌گيريد. نزديك شدن به افراد جديد كمي دشوار به نظر مي‌رسد ولي به خاطر بسپاريد آشنا شدن با افراد كمي طول مي‌كشد، ايجاد يك رابطه سالم نياز به زمان دارد.
اگر بتوانيد در برخوردهايتان خودتان باشيد و نقش بازي نكنيد، بسيار دلچسب‌تر و مقبول‌تر خواهيد بود. چنانچه خود را زير نقاب پنهان كنيد بالاخره دير يا زود خود واقعي‌تان آشكار خواهد شد و به روابط شما لطمه خواهد زد. يك رابطه سالم با انسان‌هاي واقعي ساخته مي‌شود نه با تصورات.

آیا دوستی برای دوستی هست؟
راهنمای برقراری ارتباط سالم با دیگران و دوست یابی :
۱- راز دوستی در تفاوت قائل شدن میان دوستان است . صداقت را به چاپلوسی و صمیمیت را به لبخندهای تصنعی ترجیح بده.
۲- راز دوستی آن است که برای یافتن دوستان صمیمی باید اول خودت یک دوست باشی.
۳- راز دوستی در توقع نداشتن از دیگری است نسبت به دیگران آزاده رفتار کن
۴- راز دوستی در قسمت کردن شادی ها با دیگران است.
۵- راز دوستی در این است که بیشتر گوش کنی تا دیگران را وادار به شنیدن کنی.
۶- راز دوستی در این است که در خوشبختی دیگران نه فقط با حرف بلکه با عمل سهیم باشی.
۷- راز دوستی در دوست داشتن بی قید و شرط دیگران است
۸- راز دوستی در این است که دوستانت را تحسین کنی بی آنکه بدانند چه احساسی نسبت به آنها دارید.
۹- راز دوستی در این است که دوستانت را همان طور که هستند بپذیری و سعی نکنی آنها را به دلخواه خودت باز آفرینی کنی.
۱۰- راز دوستی ار این است که حالات خوب و بد خود را به دیگران تحمیل نکنی, اما به آنها فرصت دهی که احساس خود را بیان کنند.
۱۱- راز دوستی در این است که نیاز های دیگران را مقدم بر نیاز های خودت بدانی
۱۲- راز دوستی در این است که هرگز اشتیاق دوستانت را نسبت به مسائل مختلف تحقیر نکنی
۱۳- راز دوستی در محترم شمردن است. به حقوق و دیدگاه های دوستت احترام بگذار
۱۴- راز دوستی در این است که تغییر حالات خود را با خوشرویی و حسن نیت بپذیری
۱۵- راز دوستی در این است که محبت را نه تنها با کلام بلکه با نگاه و لحن صدا نیز ابراز کنی.
۱۶- راز دوستی در این است که دوستان را در آرزوها و اهدافت سهیم کنی, نه این که فقط با آنها وقت بگذرانی
۱۷- راز دوستی در این است که هنگام صحبت با دوستان حواست کاملا جمع آنها باشد.
۱۸- راز دوستی در این است که همواره افکار مثبت در سر داشته باشی. خصوصا هنگام بروز سوء تفاهمات.
۱۹- راز دوستی در این است که هرگز دوستانت را قضاوت نکنی بلکه همواره نکات مثبت آنها را ببینی.
۲۰- راز دوستی در این است که دائما دیگران را سرزنش نکنی بلکه مزایای مثبت کار درست را صادقانه بیان کنی.
۲۱- راز دوستی در این است که از سعادت دوستان شاد باشی و هرگز وضعیت خود را با بدبینی با وضعیت آنها مقایسه نکنی.
۲۲- راز دوستی در این است که در غم و ناراحتی دوستانت شریک باشی و به آنها دلگرمی بدهی نه این که به آنها دلگرمی بدهی نه این که با ابراز احساسات نادروست ناراحتی شان را تشدید کنی.
۲۳- راز دوستی در این است که حامی حقوق دوستت باشی حتی اگر ناچار شوی به اشتباه خود اعتراف کنی.
۲۴- راز دوستی در معتمد بودن است. روی حرفت بایست به قولت عمل کن و به تعهدت پایبند باش.www.migna.ir ۲۵- راز دوستی در این است که در معاشرت با جمع رشد کنی و آگاهی ات را افزایش دهی
۲۶- راز دوستی در این است که روابط خود با دوستانت را به روابطی استثنایی تبدیل کنی.
۲۷- راز دوستی در صدر قرار دادن عشق خداوند است
۲۸- راز دوستی در این است که با موهبت دوستی عشق به خداوند را در خودت ایجاد کنی.
۲۹- راز دوستی در این است که به تنش های موجود در رابطه ات بها ندهی و دست به کاری بزنی که موجب تقویت دوستی شود.
۳۰راز دوستی در صمیمیت است. برای دوستانت یک دوست واقعی باش حتی زمانی که با تو بد می کنند.

ویژگیهای دوست خوب
دوستان خوب یک سری ویژگی دارند که آنها را از دیگران متمایز می کند و سبب می گردد دوستان بیشتری در کنار خود داشته باشند. بنابراین با تغییر رفتار خود به جرگه این افراد بپیوندید.
۱- یک دوست خوب حرفهایی که به صورت محرمانه به وی زده شده است را نزد خود نگه داشته و راز دار شما می باشد.
۲ - وقت شناس بوده و در قرار ملاقات ها و یا میهمانی ها قابل اطمینان بوده و سر موقع حضور می یابد.
۳ -یک دوست خوب به موفقیت موفقیت و یا دوستان شما حسادت نمی ورزد.
۴ -یک دوست خوب هنگامی که دچار بیماری و کسالت می گردید با شما تماس گرفته و حالتان را جویا می شود وبه عیادت شما می آید.
۵- وی می داند که چه زمانی صحبت و چه زمانی سکوت نموده تنها گوش دهد.
۶ -هنگامی که حالتان مساعد نبوده و یا دل و دماغ کاری را ندارید و پکر هستید وی از شما دلخور نمی شود.
۷- اگر شما به فضای بیشتری نیاز داشته باشید و یا می خواهید تنها باشید آنها این رفتار شما را طرد شدگی تلقی نکرده و دلگیر نمی شوند.
۸- یک دوست خوب همه چیز های بدتان را تحمیل می کند.
۹- وقتی نظر او را در مورد مسئله ای جویا شوید با جان و دل و صادقانه نظرات و عقاید خوشد را در اختیارتان قرار می دهد و حتی اگر به نصایحش نیز عمل نکنید ناراحت نمی شود.
۱۰-وی با شما می خندد گریه می کند و کارهای ماجراجویانه انجام می دهد اما به دیگران چیزی در مورد آنها نمی گوید.
۱۱ -پیش از سر زدن به منزلتان شما را مجبور نمی کند که خانه را تمیز کنید
۱۲- وی اجازه نمی دهد کسی پشت سر شما و در غیاب شما در موردتان بد گویی کند و به دفاع از شما خواهد پرداخت.
۱۳ -شما را به کارهای ماجراجویانه رشد دهنده و پیشرفت در کار تشویق خواهد کرد.
۱۴ -هنگامی که خودروی شما دچار نقص فنی گردد شما را به مقصدتان خواهد رساند.
-۱۵ روز تولدتان همیشه به یادش بوده و اگر برنامه خاصی برای آن روز تدارک ندیده باشید شما را به بیرون برده و برایتان کیک سفارش می دهد.
-۱۶ دوست خوب از شما انتظار ندارد که اتوماتیک وار با عقاید وی در خصوص مسائلی همچون مد لباس باشید. و به عقاید شما حتی اگر بر خلاف عقایدش باشد احترام می گذارد.
۱۷-هیچ گاه شما را نزد دیگران خرد و تحقیر نکرده بلکه همواره به شما احترام می گذارد و در حضور دیگران از شما تعریف می کند. اگر دوستی را سراغ ندارید که با شما اینگونه رفتار کند شاید یک دلیل آن این باشد که شما نیز با آنان چنین رفتاری تا به حال نداشته اید.

موضوعات مرتبط: چگونه دوست خوب پیدا کنیم ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 15 / 10 / 1393برچسب:, | 18:25 | نویسنده : زهرا |

صفحه قبل 1 صفحه بعد

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • درنا دی ال